Haber

Aksaray’da Kırmızı Işıkta İhlal Eden Sürücü 3 Ölüme Neden Oldu

AKSARAY’da iki otomobilin çarpıştığı ve 3 kişinin hayatını kaybettiği kazadan sağ kurtulan sürücü Dinemi Gökkaya’nın “kırmızı ışık ihlali” yaptığı ortaya çıktı. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kaza, dün saat 10.00 sıralarında Aksaray-Konya karayolu Bozcamahmut Kavşağı’nda meydana geldi. Dinemi Gökkaya (36) idaresindeki 68 AC 012 plakalı otomobil Seyit Ali Tarhan’ın (62) kullandığı 03 DS 171 plakalı otomobile çarptı. Kazada sürücü Seyit Ali Tarhan, eşi Meryem Tarhan (56), kardeşi Adem Tarhan (60) olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer sürücü Dinemi Gökkaya ve yanındaki Aysel Gökkaya (42) yaralandı. Haber verilmesi üzerine jandarma ve sağlık ekibi kaza yerine sevk edildi. Yaralanan 2 kişi ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan 2 kişinin sağlık durumlarının halen ağır olduğu belirtildi.

KAZA GÜVENLİK KAMERASINA GÖRE Bu sırada kaza güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Dinemi Gökkaya’nın kullandığı otomobilin Seyit Ali Tarhan’a ait otomobile çarparak sürüklendiği görüldü. Ayrıntılı soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. Hayatını kaybeden Seyit Ali Tarhan ve kardeşi Adem Tarhan’ın cenazeleri dün gece Filikçi köyünde kılınan namazın ardından köy mezarlığına defnedildi. Eşi Meryem Tarhan’ın cenazesi de toprağa verilmek üzere memleketi Şanlıurfa’ya gönderildi. Tarhan ailesinin Konya’da alışveriş yaptıktan sonra Şanlıurfa’ya gitmeye hazırlandığı öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden sürücü Seyit Ali Tarhan’ın 2017 yılında aynı kavşakta kullandığı otomobille kaza yaptığı, bu kazada ilk eşi Dudu Tarhan, kendisi, Sami Bozdağ ve Diğer araçta bulunan Tuğba A. ve Mustafa Burak A. .

haberakpinar.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu