Sağlık

Dengeyi Kurun: En İyi Arkadaşınızla Partneriniz Arasında Kalmaktan Kaçınmayı Deneyebileceğiniz 10 Şey

Hem yakın arkadaşlarını hem de partnerlerini çok sevenleri buraya alalım! Bu gibi durumlarda iyi bir denge kurmak gerekir. İşte en yakın arkadaşınızla partneriniz arasında ortada kalmamak için yapabilecekleriniz!

1. İkisinin daha iyi anlaşılmasını sağlayacak aktiviteler yapabilirsiniz.

Mesela paintball, sinema gibi aktivitelere birlikte gidebilir ya da hepinizin katılabileceği ve birbirlerini tanımalarına yardımcı olabileceğiniz aktiviteler bulabilirsiniz.

2. Ortak hobiler etrafında toplantılar düzenleyebilirsiniz.

Mesela bu spor olabilir, sanat olabilir ya da her ikisinin ortak ilgi alanına göre toplantılar da yapabilirsiniz.

3. İkisiyle ayrı ayrı vakit geçirip birini ihmal etmemelisiniz.

Çünkü bu ihmal karşıdakini rencide edebilir ve daha sonra ilişkinize de yansıyabilir. Bu nedenle ayrı ayrı buluşmak, birlikte buluşmak kadar değerlidir.

4. Vakit ayıramıyorsanız bile sık sık aramalısınız.

Çoğu zaman çağrılmayan kişi yakın bir arkadaş olur. Partnerinize çok fazla ilgi gösterip zaman zaman onu unutmanız mümkün. Bu süreçte vakit geçiremeseniz bile aramanız değerlidir.

5. Zamanınızı doğru kullanmalı ve plan yapmalısınız.

Her ikisiyle de vakit geçireceğiniz yeterli günleri planlayın. Hatta her şeyi bir takvime yerleştirerek daha net bir şekilde organize edebilirsiniz.

6. Kontağı açık tutmayı deneyebilirsiniz.

Duygularınızı ve düşüncelerinizi hem arkadaşınıza hem de sevgilinize dürüstçe anlatın. Bağlantı, her iki ilginin de sağlıklı bir durumda korunmasına yardımcı olur.

7. İyi bir dinleyici olmalısınız.

Hem arkadaşınıza hem de sevgilinize iyi bir dinleyici olun. İhtiyaçlarına ve duygularına dikkat ederseniz onlara değer verildiğinden emin olurlar.

8. Birbirlerini kıskandıkları veya birbirlerine takıldıkları için onları yargılamamalısınız.

Onlara bunun gereksiz olduğunu en kolay şekilde açıklayın. Üzülmesi, kıskanması veya üzülmesi normaldir ancak tepki verdiğinizde işler ters gidebilir.

9. Her ikisiyle de bağlantınızı güncel tutmalısınız.

Hem arkadaşınıza hem de sevgilinize düzenli olarak ne yaptığınızı, nasıl hissettiğinizi anlatın. Bu, ilgi alanlarınızı taze tutmanıza yardımcı olabilir.

10. Önceliklerinizi ayarlamanız gerekiyor.

İlişkilerinizi önceliklerinize göre sıralayın ve hangi ilişkiye, ne zaman daha fazla odaklanmanız gerektiğini belirleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu