Haber

Ölüm haberiyle şok oldu! Uraz Kaygılaroğlu’nun ölüm haberi onu üzdü..

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, acısını sosyal hesabından duyurdu. Uraz Kaygılaroğlu, dedesinin vefat ettiğini duyurdu.

Uraz Kaygılaroğlu, dedesinin ölüm haberini Instagram’dan duygusal bir paylaşımla duyurdu.

Uraz Kaygılaroğlu’nun dedesinin 96 yaşında vefat etmesinden sonra yazdıkları takipçilerini duygulandırdı.

Uraz Kaygılaroğlu, Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Dedem, biricik, tatlı kalpli adamım. Sen tanıdığım en dürüst, en nazik insandın. Meyvelerin, kabak çekirdeğin, aksiyon filmlerin tamamsa başka bir şey aramazsın. biri sana inat ediyor, sana her şeyi anlatsam kızmayacaklarını anlayacaksın, sabah 5-10 km yürüsen sorun değil, akşama doğru birkaç tur tavla bitmişti. 16-17 yaşlarında Kos’tan tekneyle Bodrum’a gelen, sürekli savaşta olan akrabalarınız olduğunu, Çukurcuma’ya gidene kadar sokaklarda mendil ve çorap satarak kaldığınızı anlatın.

İstanbul’da tek başına yaşamayı başardın, anneanneme baktın, bir oğlun ve bir kızın oldu, onlara aslan gibi sahip çıktın. Anneannem kazandığına değer verirdi, sen de hep çalışırdın. Mahmutpaşa’da bu kez çorap makinesi ve iğne satarak esnaf oldunuz (ne kadar ilginç bir meslek diye düşünmeden edemedim). Buradan itibaren başarılar diliyorum. Bir hafta sonu beni parksız, bisikletsiz bırakmadın. Bana tavla oynamayı, düzgün insan olmayı, dürüst yaşamanın anlamını öğrettin. Sende çok çalışmayı ve emekliliğin tadını nasıl çıkaracağımı gördüm. Sizinle birlikte bayram namazına ve teravih namazına gittim. O zaman gitmeyi bıraktığında kızmadın. Açık fikirli bir adamdın, en azından bana göre onaylamadığın bir şeye karışmazdın. Bana her zaman güvendin ve sırtımı okşadın. Beni akıllı bir çocuk olduğun için sevdin. Ben de seni çok sevdim dede.

Onu Jburger’e ya da kıyıdaki kayıkçı arkadaşlarınıza götürürdünüz. Bana F.Bahçe mahallesinde Hasan’ın torunu olma ayrıcalığını verdin. Dede oldun, baba oldun, sadece bana değil herkese bereket oldun, kapın, sofran hep açıktı. Eski bir alışkanlık olsa gerek, herkese çorap hediye ederdin. Bir insan bu kadar meyve yiyebilir mi diye kuzenlerimizle merak ederdik. Ve 96 yaşında olduğu için asla ölmeyeceğini söyleyerek hep gülerdik. Seni çok seviyorum dedem, Allah rahmet eylesin.”

kargi-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu