Haber

Tuzlaspor’dan Ali Koç’a Çok Sert Açıklama: “Fırıldak Ali”

Tuzlaspor, F.Bahçe Başkanı Ali Koç hakkında çok sert bir açıklama yaptı. Ali Koç’a Lamina Diack transferi ile ilgili sorular sorulan açıklamada, ‘Fırıldak Ali’ ifadelerine yer verildi.

Tuzlaspor, Ali Koç’un, Murat Ağırel’in öne sürdüğü Passolig iddiasını Halk TV’de dile getirmesi ve çok sert ifadelere yer vermesinin ardından yeni bir açıklama yaptı. Yapılan açıklama şu şekilde:

Lamine Diack transferine ilişkin Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a soruların sorulduğu açıklamanın ikinci bölümündeki ifadeler oldukça sert oldu?

Olgun Peker ile ilgili iddiaların dile getirildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

  • Fırıldak Ali, Lamine Diack’ı transfer etmeden önce Ankaragücü ile kapalı kapılar ardında transferi konusunda anlaştınız mı?

  • Fırıldak Ali, bu transferden elde ettiğin 450.000 Euro’luk geliri, Fenerbahçe kasasına mı yoksa iş ve ilişki içinde olduğun Olgun Peker’e mi aktardın?’

  • Olgun Peker’le, Fırıldak Ali’yle, oyuncunun Nantes Kulübü’ne transferinden 2.4 milyon Euro’ya kazandığınız payla Belçika’da hangi kulübü satın aldınız?

  • Olgun Peker’in sahibi olduğu Skupi kulübüyle ne bağlantınız var, kirveniniz Fırıldak Ali’yle orada ne işiniz var?

  • 84 yaşında sizden büyük olan ve Fenerbahce’ye sayısız katkıları olan Sayın Hocam. Ogün Altıparmak’a söylediğin sözler saygısızlık değil mi Fırıldak Ali?

suluovahaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu