Haber

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı dördüncü kez adaylığını açıkladı

AK Parti İstanbul İlçe Belediyesi Lider Adayları Tanıtım Toplantısı’nda dördüncü dönem adaylığı açıklanan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, belediye binasında görevliler tarafından çiçeklerle karşılandı.

AK Parti’nin İstanbul ilçe belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantıda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tuzla’da mevcut belediye başkanıyla tanışırken, Dr. Şadi Yazıcı’nın dördüncü kez aday olduğunu açıklaması ilçede sevinçle karşılandı. Belediye binasına gelen Yazıcı, belediye çalışanları tarafından alkışlarla karşılandı.

“Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere büyüklerimize teşekkür ediyorum”

Başkan Yazıcı, yaptığı açıklamada, “Bugüne kadar yaptığımız tüm hizmetlerde herkesin bir izi var. Tuzla Belediyesi ailesi olarak halkımızla bütünleştik, çok güzel hizmetler yaptık. Baroyla büyük bir başarı hikayesi yazdık. kurumsal, sosyal ve kentsel anlamda Tuzla’ya yola çıktık. Burası Tuzla Tuzla halkıyla yaptık, Tuzla halkıyla birlikte başardık. Tuzla’yı ailemiz, Tuzla halkını da ailemizin bir ferdi olarak gördük. Tuzla Belediyesi ve Tuzla halkıyla kurduğumuz bu aile bağlarını Tuzla’yı evimiz görerek sürdürdük.Hizmetlerimizde her zaman insanımızı düşündük ve düşünmeye devam ediyoruz.İnşallah öyle de yaparız.Bugün yine aday olsak Dördüncü dönem belediye başkanlığı için bu öncelikle vermiş olduğumuz hizmetlerden ve bu hizmetleri yaparken bizlere dua eden Tuzla halkının varlığından kaynaklanmaktadır.Üstelik Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere değerli büyüklerimizin de bizlere ölçülü davrandıklarını gördük. Tuzla halkının gösterdiği bu iyiliğe değer verdi. “Başarılarını taçlandırıp bizi aday gösterdiler, kendilerine canı gönülden teşekkür ediyorum.”

“En yüksek oyla ve en çeşitli şekilde birlikte kazanmayı umuyoruz.”

Başarının çalışmaktan geldiğini belirten Yazıcı, “Aday olmak başka şeydir, başarı başka şey, çalışarak elde edilir. İnsani Gelişme Vakfı’nın yaptığı araştırmaya göre Tuzla’yı Türkiye’de 18’inci sıraya koyduk. Bunu daha da yukarılara çıkaracağız. Buna inanıyorum. Tüm çalışma arkadaşlarımızla ortaya koyduğumuz toplam kaliteli hizmet anlayışımız toplam başarıyı getirdi. Hep birlikte başardık, yine birlikte başaracağız. Mart’a kadar durmak yok. 31, yola devam. Umarız en yüksek oyu alarak farklı bir şekilde hep birlikte kazanırız. Biraz daha çalışarak birlikte tarihi bir fark yaratacağız. Bunun sözünü veriyor muyuz? Seni çok seviyorum. Her zaman Tuzla Belediyesi’nde sizlerle birlikte çalışma ve bu aziz millete birlikte hizmet etme imkanını bulduğu için Rabbime hamd etti. “dedi. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu