Haber

TRAKYAKA ile Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği arasında protokol imzalandı

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) ile Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği arasında “drone eğitimi” protokolü imzalandı.

Ajansın toplantı salonunda gerçekleştirilen programda, TRAKYAKA Genel Sekreteri Mahmut Şahin ile Süleymanpaşa Basın Mensupları Derneği Lideri Abdullah Yalçın protokole imza attı.

Dernek üyesi basın mensupları, eğitim kapsamında 6 gün boyunca 36 saat eğitim alacak. Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecektir.

Şahin burada yaptığı konuşmada, kamu kurumlarının yanı sıra ihtiyaç duydukları eğitimlerin verilmesi konusunda Tekirdağ’daki sivil toplum kuruluşlarına da destek olduklarını söyledi.

Trakya’daki sivil toplum kuruluşlarına ve kamu kurumlarına daha iyi hizmet vermeyi hedeflediklerini belirten Şahin, “Projenizi bize sundunuz bizde kabul ettik. İleride bu eğitime devam edebiliriz, mümkün olursa biz de katkı sağlamak isteriz.” derneğinize drone hediye edin. İhtiyacı olan herkes derneğinizden. söz konusu.

Dernek Lideri Yalçın da projenin gazetecilere katkı sağlayacağını belirtti.

Yalçın, teknolojinin her geçen gün geliştiğini belirterek, şunları kaydetti:

“Bu noktada çalışma arkadaşlarımız değişen ve gelişen teknolojiye ayak uydurabilmek için drone eğitim projesini hayata geçirmek istediler. Biz bu projede Trakya Kalkınma Ajansı ile iş birliği yaptık. Öncelikle TRAKYAKA Genel Sekreteri Mahmut’a teşekkür ederiz. Şahin ve ekibine yardımları ve destekleri için teşekkür ederiz. Eğitimin gazeteci arkadaşlarımıza güzel katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. Basın mensuplarımız için her zaman güzel işler yapmaya devam edeceğiz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu