Haber

Süper Lig hakemine benzerlik Trabzonlu manavın hayatını kabusa çevirdi! Telefonu aldı ve karakola koştu.

Sürmene’de bakkallık yapan Yasin Kol, Süper Lig’de de düdük çalan Trabzon bölge hakemlerinden Yasin Kol ile isim-soyad ve fiziki benzerliği nedeniyle düşünceli günler geçiriyor. Yasin Kol, tecrübeli hakemin yönettiği maçlar sonrasında küfür ve hakaretlere maruz kaldığını belirtti.

“YARALILAR BEN BIRAKAMAM”

Hakem Yasin Kol’un yönettiği her maçın ardından hakaretler aldığını söyleyen Manav Yasin Kol, “Hakem Yasin Kol ile uzaktan akrabayız. İsim benzerliğinden dolayı hakkımda hakaret, küfür ve ağır sözler kullanılıyor. 3-4 aydır aynı sorunları yaşıyorum en son dayanamadım gittim şikayet ettim rahatsız oldum böyle durumlara çok üzülüyorum hakaret ediyorlar kaldıramıyorum .Facebook hesabımı kapattım ama bu sefer instagramdan yazıyorlar.İsimlerimiz soyadlarımız tutuyor.Sürekli bana ağza alınmayacak sözler söylüyorlar.Bana hakaret ediyorlar.Aynı senin köyündesin ama doğup büyümüş İstanbul’da olduğun gibi. nda görevini yapıyor” dedi.

Manav Yasin Kol

“BENİ ZORLUYORLAR”

Yaşadıkları nedeniyle maç izleme zevkini de kaybettiğini belirten Kol, “Elimden geldiğince telefonu kullanmamaya çalışıyorum. Sürekli hakaretler duyuyorum. 2 yıllık evliyim. Ben de üzülüyorum bu olaylarla karşılaşınca moralim bozuluyor sıkıntılı şeyler aslında maç izlemeyi çok seviyorum ama hevesliyim beni kırıyorlar izleyemiyorum gerginliğe sokuyorlar en çok sevdiğim şey hayat maçtır, ben de izlememeye karar verdim.” dedim.

Hakem Yasin Kol

“TARAFTARLARI YENME ŞANSI YOK”

Hakem Yasin Kol’un maçı yönettiği günlerde stresli olduğunu kaydeden manav Kol, “Yasin Kol’un yönettiği maçları izleyemiyorum. Hata yaptığını da düşünmüyorum. Taraftar mutlu.Maçı Yasin Kol yönetiyor,hakaretleri ailem ve ben alıyoruz.Maçları o yönetse de yanlış.Yönetse bile sözleri duyuyorum.Küfür hiçbir oyunda,hiçbir yerde olmaması gereken bir şeydir.İkisi de Eşim ve ailem bu durumdan rahatsız.Türk futbolunun ilerlemesi için küfür her yerden kaldırılmalı.” dedi.

altinovaajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu