Haber

Meteoroloji’den 7 şehre sarı kodlu uyarı: Şiddetli yağmur bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmelere göre yurdun çok bulutlu ve çok bulutlu, Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri ile Maraş ve Osmaniye çevreleri, Marmara’nın güneyi ve doğusu, İç Ege’nin çok bulutlu ve çok bulutlu. İç Anadolu’nun batı ve güneydoğusu, Batı Karadeniz bölgesidir. batısı, Orta Karadeniz kıyıları ile Doğu Karadeniz Bölgesi ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda yerel ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların Kütahya, Afyon, Uşak, Denizli ve Eskişehir’in batı kesimleri ile Burdur ve Isparta’da yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden, olası aksiliklere karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Sıcaklıkların yurdun güney ve doğusunda mevsim normallerinin üzerinde, diğer yerlerde ise mevsim normalleri civarında olması bekleniyor.

Rüzgarın yurdun güney ve doğusundan, diğer yerlerde kuzeyden hafif, orta kuvvette, Marmara Bölgesi’nin batısı ve Doğu Anadolu’dan kuvvetli esmesi bekleniyor. (HABER MERKEZİ)

gunyuzuajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu