Haber

Kayseri Kocasinan’da nikah salonu taşınıyor

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Açık ve kapalı nikah salonundaki çalışmaları yerinde inceleyen Kayseri’nin Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar; Kayseri’de mutluluğa ‘Evet’ diyecek çiftlere güzel ve nezih bir salon hazırlıyoruz” dedi.

Mevlana Mahallesi Mevlana Parkı içinde bulunan tesiste, yazlık ve yazlık olmak üzere iki farklı konseptle hazırlanan yeni mekanda devam eden çalışmaların tamamlanmasının ardından düğün işlemlerinin yeni mekanda hizmet vermeye başlayacağını anlatan Önder Çolakbayrakdar bir kış mekanı, çiftler çok daha modern bir salonda en memnun ‘Evet’lerini söyleyecekler. söylenmiş.

Önder Çolakbayrakdar, Kayseri ve Kocasinan’a yakışır bir düğün salonu yapılması için çalıştıklarını vurgulayarak; “Kocasinan Belediyemizin yeni nikah salonunda yapım çalışmaları devam ediyor. Önümüzdeki günlerde çalışmaların tamamlanmasının ardından 2023 yılında keyifli birliktelikler için bu salonda ‘evet’ler verilecek. Gerek Evlendirme Dairesinde çalışan personellerimiz gerekse evlenmeye gelecek çiftlerimiz, arkadaşları ve sevgilileri böyle bir mekanda olacak. nezih bir ortam. Hemşehrilerim her zaman her şeyin en iyisine layıktır. Çiftlerin evlilik yolunda attıkları ilk adımda en iyi hizmeti vereceğiz. Kayserimize hizmet edecek bu nezih salonumuz şimdiden güzel olsun. Bu vesileyle tüm evli çiftlerimize sevgi, saygı ve anlayış içinde huzurlu, sağlıklı ve keyifli bir yaşam diliyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu