Haber

Kamerunlu kaleci Onana, 26 yaşında milli takımı bıraktığını açıkladı.

2022 FIFA Dünya Kupası’nda teknik direktör Rigobert Song ile tartıştıktan sonra kamptan ayrılan Kamerunlu kaleci Andre Onana, milli takımdan ayrıldığını açıkladı.

26 yaşındaki Onana, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kamerun Milli Takımı ile benim hikayem bitti. Oyuncular gelir geçer, isimler gelip geçicidir ama Kamerun her insandan, her oyuncudan önce gelir. Kamerun sevgisi sonsuzdur. Zor zamanlarda bile yanımızda olan milli takımımıza ve halkımıza sevgim sonsuz.Duygularım asla değişmeyecek.” o kelimeleri kullandı.

Onana, İsviçre’ye 1-0 yenildikleri G Grubu ilk maçında 90 dakika forma giydi. Bu karşılaşmanın ardından Onana’nın teknik direktör Song ile oyun tarzı konusunda anlaşmazlığa düştüğü basına yansıdı. İkilinin ortasında çıkan tartışmanın ardından 26 yaşındaki oyuncu kamptan ayrıldı. Song, kalan maçlar için kaleyi Devis Epassy’ye emanet etmişti.

Barcelona altyapısında yetişen ve Ajax’taki performansının ardından bu yıl Inter’e transfer olan Onana, milli takımda 34 maça çıktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu