Yaşam

‘İnci Taneleri’yle gündemdeydi: Sincanlı Erkal sahne ücretine zam yaptı

Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazdığı ve başrolünü üstlendiği “İnci Taneleri” dizisinde oyuncu Hazar Ergüçlü’nün “Dilber” isimli pavyon dansçısını canlandırdığı sahne sosyal medyada gündem oldu. Ergüçlü’ye treylerde eşlik eden Sincanlı Erkal’ın sahne fiyatını 300 bin TL’ye çıkardığı iddia edildi.

T24’te yer alan habere göre, Dilber’in dans ettiği pavyonda söylediği “İkizler Yanıyorum” şarkısıyla kısa sürede milyonlarca dinlenmeye ulaşan Sincanlı Erkal, daha önce de düğünlerde şarkı söyleyerek 4 bin TL kazanmıştı.

İddialara göre sanatçı, dizide popüler olduktan sonra sahne ücretini 300 bin TL’ye çıkardı.

BKM İmal’in başrollerini Yılmaz Erdoğan, Selma Ergeç, Kubilay Aka, İnanç Kıraç ve Yasemin Baştan’ın paylaştığı ‘İnci Taneleri’ dizisi 25 Ocak’ta ekrana gelecek.

‘İnci’ dizisinin konusu şu şekilde:

Eşi ve iki çocuğuyla mutlu bir hayat süren Azem, öğrencileri tarafından sevilen bir edebiyat öğretmenidir ancak hayatı bir gecede tamamen değişir. Yıllarını dört duvar arasında geçiren Azem’in hapisten çıktığında tek amacı vardır.

Çocuklarını bulabilmek ve onlarla yeniden masaya oturabilmek. Ancak Azem’in unuttuğu bir şey vardır. Zaman; Azem’in çocukları için de zor olan bu süreç, artık onlar da zamanın rüzgarından geçip farklı hayatlar kurmuşlardır.

habergaziemir.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu