Haber

Grup toplantısında korkulu anlar! Akşener konuşmasını yarıda kesti ve yaşananları endişeyle takip etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki kümelenme toplantısında değerli değerlendirmelerde bulundu. Konuşmasında sık sık hükümeti eleştiren Akşener, salondaki bir kişinin rahatsızlanması üzerine konuşmasını yarıda kesti.

MÜDAHALENİN BİTMESİNİ BEKLEDİ

Mikrofon sesinin kesildiği o anlarda Akşener, kürsüden hasta tarafa müdahalenin bitmesini bekledi. Birkaç dakika sonra tekrar mikrofona dönen YETLERLİ Parti Genel Başkanı, “Evet, geçmiş olsun” sözlerini kullandı. Akşener daha sonra konuşmasına kaldığı yerden devam etti.

SİNAN YANGIN TEPKİ

Akşener, geçtiğimiz ay suikasta kurban giden İdeal Ocaklar’ın eski lideri Sinan Ateş üzerinden sert açıklamalarda bulundu. İYİ Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hitaben, “Geçen hafta ‘Sayın Erdoğan’a 14 Mayıs’a kadar her konuşmamda aynı soruyu soracağımı söyledim’ dedim. Na, Ankara’nın göbeğinde, Banu Çiçek ve Bengisu’nun babası Sinan Ateş’i katleden, katilleri öldüren, nerede saklanıyorlar, kim izin veriyor, yargı sürecini kim baltalıyor? O koltuğa rahat otur.” ifadeleri kullandı.

“EYT’Lİ KARDEŞLERİMİZ HAZIRLANDI”

EYT yönetmeliği ile ilgili de konuşan Akşener, “Hemen hemen her konuda olduğu gibi EYT’de de gönülsüz bir iş yaptılar. Mevcut yasa teklifinde 1999’da yürürlüğe giren yasanın gerektirdiği yaş sınırı şu şekilde: Kalktı ama bu kez prim ödeme gün sayısı değişmiyor aynı yasa gibi.EYT’li kardeşlerimiz prime takıldı.Vatandaşlarımız arabasını sattı, borçtan yararlanmak için kredi çekti, siz de yapmıyorsunuz’ diyorsunuz. Artık onlara prim ödeyecek günler yok.. Hakkıyla yapsaydın millet için bir şeyler yapmış olurdun.” dedim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu