Haber

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: Bu Millet Bu Vatanı Size Yemez

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Üzgünüm, bu millet, bu ülke, bu ülke size yedirmez. Bu millet size yedirmez Recep Tayyip Erdoğan” dedi. söz konusu.

AK Parti Ankara’dan milletvekili adayı olan Oktay, Sincan Belediyesi Fuar Alanı’nda düzenlenen Yozgatlılar Buluşması Programı’na katıldı.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen sarsıntıların üzerinden 3 ay geçtiğini belirten Oktay, “Bu üç ayda 3 kulvarda koşturduk koşturduk. Bir yandan depremin yaralarını sarıyoruz, 11 ili vurdu diğer yandan da yüzyılın projelerini ülkemize kazandırıyoruz.Üçüncü tarafa da hamd olsun.Gaz seleksiyon çalışmaları yapıyoruz.Bu üç şeritte sizlerle birlikte yürüyoruz.” şeklinde konuştu.

Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattını hizmete açtıklarını hatırlatan Oktay, şunları kaydetti:

“Peki ben Sivaslı olduğunu Anadolu ile alakası olmadığını sanan ve orada belediye başkanı olup ‘Sivas abi hızlı trene ne gerek var’ diyen vatandaştan bahsediyorum. Kılıçdaroğlu’nun yoldaşından bahsediyorum Yozgatlı ne demek istediğimi biliyor Berat Geceleri mücahit Kılıçdaroğlu diye bağıran bu cahillerden bahsediyorum Vicdanları, akılları, beyinleri ‘Neden büyük cami yapasınız,’ diyecek kadar kısırlaşmıştır. nereye dolduracaksın?’

Oktay, Gabar’da terörle mücadele ederek genç mühendislerle petrol arayıp bulduklarını ancak muhalefetin bunu ciddiye almadığını söyledi. Türkiye’nin kalkınması konusunda muhalefetin hiçbir iddiasının bulunmadığını belirten Oktay, “Bu ülkeyi ancak geri alabilirsiniz.

Uzaktan Türkiye’yi parmakla göstermeye çalıştıklarını belirten Oktay, şöyle devam etti:

“Kimden parmak sallamaya çalışıyorlar? Abileri. Bunların ipleri PKK, FETÖ, DHKP-C… Hani Cumhurbaşkanımız ‘Top sende’ demişti, şimdi. ??”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da diş bulamayanların dişlerini sokacakları yedi kişilik bir masa kurduklarını, o masada Türkiye’yi kıskacıyla yönetmek istediklerini söyleyen Oktay, “Bu millet, Bu ülke, bu ülke size bunları yedirmez, kusura bakmayın, bu millet Recep Tayyip Erdoğan’dır, size yedirmez.” söz konusu.

Türkiye’nin 9. Başbakanı Adnan Menderes’in ‘Yeter söz milletindir’ dediğini ve muhalefetin seçim kampanyasında bu sözü kullanmak istediğini kaydeden Oktay, şunları kaydetti:

“Adnan Mendres’e darbe yapan sendin, bir ülkenin başbakanını dar ağaca çıkaran sendin ve bugün bile bu zihniyetini hiç değiştirmedin. Ve bugün milletin karşısına çıkmak istedin. Aynı sözlerle Recep Tayyip Erdoğan’a karşı aynı sözlerle ayağa kalkın.Halk ne yaptı Cumhurbaşkanıyla birlikte onlara dönerek “Milletin sözü yeter. Karar milletin, istikbal milletindir.”

toprakkale-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu