Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan oy kullandı

BAŞKAN Recep Tayyip Erdoğan oyunu Üsküdar Kısıklı’daki Saffet Çebi Ortaokulu’nda oynadı. Erdoğan, “Akşam sayımından sonra ülkemiz, milletimiz ve Türk demokrasisi için daha güzel bir gelecek olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Tüm seçmenlerimizin saat 17.00’ye kadar oy kullanmaları çok önemli. Türk demokrasisinin gücünü göstermesi açısından herhangi bir endişeye yer bırakmadan akşama doğru” dedi. .

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Üsküdar Kısıklı’daki evlerinden çıkarak, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi için oy kullanacakları Saffet Çebi Ortaokulu’na geldi. Erdoğan’ı burada AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen karşıladı. Erdoğan okulda çocuklara harçlık verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan 3279 numaralı sandıkta oy kullandı.

Kimliğini çıkararak oy kullanacağı sınıfa giren Erdoğan, sırası gelince sandık görevlileriyle tek tek tokalaştı. Pusulayı ve mührü teslim alan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ardından kabineye girerek oyun oynadı, ardından eşi Emine Erdoğan geldi. Sandıklara hayırlı olsun diyerek zarfı atan Erdoğan, imza işlemlerinin ardından açıklamalarda bulundu.

TÜRK DEMOKRASİSİ İÇİN HAYIRLI BİR GELECEĞİ RABBİMDEN BEKLİYORUZ Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Oylamadan sonra söylenecek en kıymetli söz Türk demokrasisi için, inşallah bugün itibariyle sizi takip ediyorum. Kıymetli olan oyların kullanılmasıydı” dedi. deprem bölgesinde.Deprem bölgesinde bulunan vatandaşlarımız da büyük bir coşku ve sevgiyle oylarını kullandılar.Orada şu an itibariyle bir sıkıntı yok.Akşam sayımlarından sonra inşallah Rabbimden ülkemize güzel bir gelecek niyaz ediyoruz. , milletimiz ve Türk demokrasisi.” Tüm seçmenlerimizin akşam saat 17.00’ye kadar tereddüt etmeden oy kullanması Türk demokrasisinin gücünü göstermesi açısından çok önemlidir. Tüm sandık kurulu üyelerine ve başkana başarılar diliyorum. Onları da tebrik ediyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sonuçları İstanbul’da takip edeceğini söyledi. Oy verme işleminin ardından okul bahçesinde bekleyen vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yoğun ilgi gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada vatandaşları selamlayarak sohbet etti. Ayrıca birçok yabancı basın mensubu da Erdoğan’ın oy kullanmasını yakından takip etti. Sabahın erken saatlerinde okula gelen gazeteciler gün boyu yayın yaptı. Erdoğan’ın oy kullandığı sandıkta 380 seçmenin olduğu öğrenildi.

haber-patnos.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu