Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İsrail, örgüt olabilirsiniz çünkü Batı’nın size çok borcu var ama Türkiye’nin size hiçbir borcu yok.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “İsrail, örgüt olabilirsiniz çünkü Batı’nın size çok borcu var ama Türkiye’nin size hiçbir borcu yok.”

-“Hamas bir terör örgütü değil, topraklarını korumak için mücadele eden bir özgürlük ve mücahit grubudur.”

-“İsrail devletiyle hiçbir sorunumuz yok ama devlet yerine örgüt muamelesi yapılmasını asla tasvip etmedik.”

– “Filistin meselesine öncelikle insani açıdan baktık. İnsan hayatını savunduk.”

-“7 Ekim’den bu yana krizin büyümemesi için elimizden gelen çabayı gösterdik. Gazze halkının ihtiyaçlarını karşılamak için 8 uçak dolusu yardım malzemesi gönderdik.”

-“Mısır’a 25 personelimizi sevk ettik. İşarili siviller de dahil olmak üzere sivillere yönelik eylem ve saldırıları mazur görmediğimizi belirttik.”

-“Ölenlerin yarısı çocuk, yarısı anne ve aile büyükleri.”

-“Hastaneleri, ibadethaneleri, pazar yerlerini ateşe veren, bu insanlık dışı eylemi sürdüren başka bir ordu bulamazsınız.”

-“Son toplantıda bir araya geldiler ve tüm Batı’yı terör örgütü olarak gördüler.”

-“İsrail çocukları öldürüyor. Biz bu çocukların öldürülmesine asla izin veremeyiz çünkü insanlıktan nasibimizi aldık. Bunu Davos’ta dönemin başbakanlarına söyledim, siz öldürmeyi çok iyi biliyorsunuz dedim. O günden beri Davos’a.”

-“O gün yanımda olan iki arkadaşım, bugün biri siyasi parti başkanı. Peşimden geliyorlar. Şimdi yandık diyorlar. Ne oldu? Yandık mı? Dik duruyoruz.”

-“Hayatımda bir kez Netanyahu’nun elini Amerika’daki Türkevi’nde sıktım. İyi niyetimizi suistimal etti. İsrail’e gitme projemiz vardı, iptal ettik. İyi niyetimizi suistimal ettiler”

-“Ebeveynlerin çocuklarının bedenlerine sarıldığı bir dünyada hiç kimse huzur içinde uyuyamaz.”

ANKARA – Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM küme toplantısında açıklama yapıyor.

habersarkisla.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu