Ekonomi

Çoruh EDAŞ “Enerji Destek Ekibi” deprem bölgesinde yardıma devam ediyor

Çoruh Elektrik Dağıtım AŞ (Çoruh EDAŞ), “yüzyılın felaketi” olarak nitelendirilen Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden etkilenen illerde arıza onarım faaliyetleriyle elektrik ve temel ihtiyaçların karşılanmasına yönelik yardım çalışmalarını sürdürüyor.

Firmadan yapılan açıklamaya göre, hizmet alanı dışında olmasına rağmen ilk saatlerden itibaren afet bölgesine giden Çoruh EDAŞ, 40 araçla temel yaşam ihtiyaçlarının dağıtımından sokak hayvanlarının beslenmesine kadar birçok işte görev aldı. ve 142 kişilik “Enerji Destek Ekibi”.

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon olmak üzere 5 il ve 61 ilçede elektrik dağıtım hizmeti veren Çoruh EDAŞ, AFAD, AKEDAŞ ve Fırat EDAŞ Kriz Merkezi Koordinatörlüğünde toplu yaşam alanlarında ve yüksek öncelikli deprem bölgesinde arıza giderme çalışmalarını sürdürdü. alanlar.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın, depremzedelere elektrik ve yardım çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Ülkemizde yaşanan bu trajik olaydan dolayı son derece üzgünüz. Depremin ilk anından itibaren ekiplerimiz bölgeye hareket ederek depremzedelerimizin her türlü ihtiyacını karşılamak için çalışmalarımızı sürdürdük. Ayrıca çalışmalarımız Bölgede büyük önem taşıyan elektrik altyapısındaki hasarları onarmaya devam eden Birlik, “Bölge halkının yaralarını bir nebze de olsa sarmaya çalışıyoruz. Umuyoruz ki ülkemiz bir daha böyle büyük bir felaketi yaşamaz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu