Haber

Burhaniye Belediyesi Ziyaretçilerini EMITT’te Ağırladı

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 26. kez kapılarını açtı. Burhaniye Belediyesi, dünyanın en büyük 5 Turizm Fuarı arasında yer alan ve 30’a yakın ülkeden 592 katılımcının yer aldığı EMITT Fuarı’nda turizm potansiyelini sergilemek ve doğal güzelliklerini tanıtmak amacıyla İstanbul TÜYAP fuar ve kongre merkezinde yerini aldı. ülkeler.

Misafirlerini ağırlayan Burhaniye Belediyesi, standında yağlı pideden kırma zeytine, baklavadan düğün mantısına Burhaniye Mutfağı’nı sergilerken, Belediye’nin kendi ürettiği zeytinyağı ve zeytinyağı sabunları ile boynuzdan yapılan Kızıklı bıçakları ilgi görüyor. büyük dikkat EMITT Fuarı’na gelen katılımcılar, deve güreşlerinin tanıtımına yönelik sembolik deve heykeli, ilçeye bağlı mahallelerin yazdığı tabela, zeytin işçisi hanımı temsil eden soğuk heykel sanatçısı ile dikkat çeken Burhaniye Belediyesi’nin standını kaçırmadı. ve birçok tanıtım çalışması.

Fuarın ikinci gününde ise yüzlerce konuğu ağırlayan Burhaniye Belediyesi’nin standında “Burhaniye’ye Dair Her Şey” sergilendi. Ekranda dönen tanıtım broşürleri ve ilçe tanıtım görselleri ile; Yerli ve yabancı birçok katılımcının tatil rotasına Burhaniye’yi katmak için tanıtım faaliyetleri devam ediyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

atakumhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu