Haber

Akşener’den İsrail’e tepki: Allah bildiği gibi etsin!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, YETERLİ Partisi’nin kuruluşunun 6’ncı yıl dönümü töreninde konuştu.

Gazze’deki olaylara tepki gösteren Akşener, şunları söyledi: “Katil Netanyahu’nun yanında olanlar bu adaletsizliğe, soykırıma, zulme ve zulme bir an önce son versinler. Türkiye’yi yönetenlere sesleniyorum, miting yapmak güzeldir, keşke bir hafta önce yapsaydınız. Bunu iç siyasetin malzemesi haline getirmek günahtır, ayıptır. Türkiye’nin Gazze zulmüne son vermek için verdiği sağduyulu tepkidir.”söz konusu.

Meral Akşener, “Bu ülkede bizi ABD ve İsrail’in yanında konumlandırmaya çalışan ahmaklar bunlar. Sizin yönetiminizdeki Uygurlar hakkında konuştuğum için, onların sesi olduğum için bu ülkede Çin Büyükelçisi tarafından tehdit edilen tek kişi benim. “dedi.

“BİZ KİMSEYE KOLTUK DÖŞEMASI TAKMADIK”

Partisinin kuruluşunun 6’ncı yıl dönümünü kutlayan Akşener, “Biz kocaman bir aileyiz ve dağılmamızı, parçalanmamızı isteyenlere rağmen 6 yaşındayız. Bizden sinmemizi, pes etmemizi bekleyenlere rağmen bugün buradayız, 6 yaşındayız. Kolay 6 yıl. Bazıları gibi yatmadık. Ülkemizin her köşesini gezdik. Bazıları gibi koltuk döşemelerini yıpratmadık. Kalktığımızda “Oturmak için kalkmadılar” . Biz bazı insanlar gibi kendimizi camdan köşklere kilitlemedik. Biz bazı insanlar gibi milletimizi küçümsemedik.”dedi.

KAYNAK: HABERTÜRK

kagizman-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu